target-01_DQMXf4IszVCwn9xw_1522242392 target-04_AcN3f5czUkVZHxR3_1522242392 target-02_DQYuBXC4uVBiPzj5_1522242391 target-05_wxOCZJVGC5LUGxqC_1522242391 target-03_F5s6ueSwEpWfjLn9_1522242390

ТАРГЕТ – Струмица, Р.Македонија е трговска фирма која успешно работи од 01.01.2007 година. Основна дејност на фирмата е увоз и дистрибуција на прехрамбени стоки. Специјалност ни се кондиторски производи со висок квалитет. Располагаме со еден дистрибутивен центар во Струмица, преку кој вршиме дистрибуција на големо и мало на територијата на Р.Македонија. Соработуваме и со поголемиот број на трговски ланци низ републикава.

Сите коминтенти редовно се посетувани од нашите комерцијалисти и стоката се дистрибуира во најкраток можен рок. Нашата фирма е во перманентен раст и во моментот е ексклузивен увозник и дистрибутер на повеќе познати странски брендови. Во склоп на фирмата е и Слатка куќа – специјализирана продавница за кондиторски производи.

Наши поддистрибутери се:

 • A.M. Ohrid
 • Mitrovski Bitola
 • Bado Bitola
 • Viktorija tabako Prilep
 • Alijansa Prilep
 • Žak trejd Prilep
 • Kodikom Negotino
 • TT Tabak Veles
 • Stelimpeks Štip
 • Tekoma distribucija Štip
 • Mikasa Gostivar
 • Dauti Skopje
 • Integral Tetovo
 • Makroprom Skopje
 • Top bazar Kočani
 • Bekom Tetovo
 • Še-os Tetovo
 • Benavi-kom Tetovo
 • Evropa-šar Tetovo
 • Markal Tetovo
 • Maks Strumica
 • Crvena ruža Strumica
 • Koda trejd Strumica
 • Merkator Strumica
 • Top market Kumanovo
 • Du-bo Kumanovo

Од поголемите ланци:

 • Kipper
 • Stokomak
 • KAM
 • Žito marketi
 • Kit-Go
 • Tera marketi
 • Reptil
 • Zendolino
 • Granap
 • Gigo trejd marketi
 • Astra marketi
 • Bako
 • Super srk
 • Angromarketing
 • Makom tref
 • Ramstore