target-01_DQMXf4IszVCwn9xw_1522242392 target-04_AcN3f5czUkVZHxR3_1522242392 target-02_DQYuBXC4uVBiPzj5_1522242391 target-05_wxOCZJVGC5LUGxqC_1522242391 target-03_F5s6ueSwEpWfjLn9_1522242390

Слатка куќа е сопствен заштитен бренд на ТАРГЕТ Струмица за цела Р.Македонија.

Тоа е специјализирана продавница за кондитирски производи. Основните принципи на работењето на Слатка куќа се:  беспрекорна хигиена, висока квалитетна услуга и ниски цени. Голем дел од асортиманот се продава на специјален начин како рефусна стока. На тој начин се продаваат над 500(петстотини) артикли. По тоа се разликуваме од сите останати малопродажни објекти. Исто така примаме нарачки на торти и колачи за сите пригоди.

Целта ни е во наредните години да отвориме уште такви продавници по останатите поголеми градови на територијата на Р.Македонија.